Työskentely kanssani

Työskentelen aina tavoitteellisesti ja asiakkaan yksilölliset tarpeet edellä. Ajattelen asioista ratkaisukeskeisesti ja haluan, että asiakas osallistuu omien asioidensa edistämiseen ja suunnitteluun aktiivisesti. Toisinaan työskentely voi olla pitkälti keskustelua, mutta yhtälailla työskentely voi olla ulkoilua, tehtävien tekoa tai vaikka erilaisiin koulutuksiin tutustumista. 

Alla on kuvia Nuotti-valmennuksen ja tukihenkilötyön tapaamisilta, niistä ehkä saa lisävinkkiä minkälaista työskentely voi olla. Lisää löytyy nuottivalmentajahenna - instagram sivuilta.

Toiminnallisuutta
Urasuunnittelua
Toimistotapaamisia
Tavoitteellisuutta

Oman polun löytäminen

Meillä kaikilla on omanlaiset unelmat ja ajatukset siitä, mitä tulevaisuudessa haluaa tehdä. Oman polun löytäminen ja omiin vahvuuksiin tutustuminen voi joskus olla haasteellista. Toisinaan voi tuntua siltä, että elämä junnaa paikallaan eikä tiedä mihin suuntaan kannattaisi lähteä. Tällaisiin seikkoihin voi esimerkiksi Nuotti-valmennuksesta löytyä apua. Jos kaipaat lisää tietoa Nuotti-valmennuksesta tai siihen hakeutumisesta niin ole rohkeasti yhteydessä. Autan parhaani mukaan :)